Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Κρεμαστό για το λαιμό από μνήμη υπολογιστή.

Τις τελευταίες μέρες κάνοντας μια εκκαθάριση-τακτοποίηση (καθότι Σεπτέμβρης έρχεται και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για καινούργια πράγματα) στα διάφορα που μαζεύω κατά καιρούς βρήκα μια μνήμη από υπολογιστή. Μου άρεσε πολύ οπότε την άφησα για κάποιες μέρες πάνω στο γραφείο κοιτώντας την και σκεφτόμουν τι θα μπορούσε να γίνει. Η σκέψη ήταν καρφίτσα,σκουλαρίκια,κρεμαστό για το λαιμό ή δαχτυλίδι; Τελικά επικράτησε το κρεμαστό για το λαιμό γιατί είναι και αυτό που φοράω πιο εύκολα.
 Από παλιά μου άρεσαν τα εσωτερικά από τηλεοράσεις,υπολογιστές,κινητά. Όταν ήμουν πιο μικρή φανταζόμουν ότι μέσα στην τηλεόραση ζούσαν μικροί άνθρωποι οι οποίοι είχαν υπερδυνάμεις που μόνο σε άλλα σύμπαντα συναντά κανείς και έτσι μπορούσα να δω την αγαπημένη μου σειρά τους Thundercats (οργιάζουσα και καλπάζουσα παιδική φαντασία που είσαι τώρα;αχ...). Πίστευα και το πίστευα ακράδαντα όμως ότι στο πίσω μέρος της τηλεόρασης υπήρχαν ολόκληρες πολιτείες  όπως αυτές που έβλεπα στις ταινίες αλλά και ότι μέσα στους υπολογιστές κρυβόταν η Gotham City.
 Μια μνήμη αν την παρατηρήσεις πιο προσεκτικά είναι χωρισμένη σε παραλληλόγραμμα τα οποία μοιάζουν με οικοδομικά τετράγωνα οπότε δεν διαφέρει από μια γειτονιά π.χ. στην Αμερική όπου τα σπίτια είναι το ένα δίπλα στο άλλο έχουν σχεδόν τις ίδιες αυλές και τα ίδια δέντρα.





























2 σχόλια:

  1. Ήρθα βόλτα να σε γνωρίσω και πέφτω επάνω σε αυτό... Μία λέξη θα πω! Τέλειο! Και ως tech girl με εκφράζει απόλυτα! Thanks for the inspiration!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλά @Katerina Konstantinou !

    ΑπάντησηΔιαγραφή