Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Secret Santa 2016

  Οι ανταλλαγές είναι πάντα μια καλή αφορμή για να φτιάξω δώρα που τόσο μου αρέσουν. Τα Χριστούγεννα δεν μου αρέσουν τόσο σαν γιορτή(ναι ναι αλήθεια είναι) αλλά μου αρέσουν πολύ τα δώρα και να κάνω αλλά και να μου κάνουν. Το αμπαλάζ,τα κουτάκια,οι κορδέλες,τα πουγκάκια τα πάντα όλα που μπορούν να κάνουν ένα πακετάκι να γίνει μια μικρή υπερπαραγωγή αγάπης.

  Έτσι λοιπόν και φέτος ήρθε μια πρόσκληση από την Zina του ΕυΖην Creations οπότε και περίμενα με αγωνία ποια θα ήταν η δικιά μου Secret Santa αλλά και από ποια θα παραλάμβανα μυστικό-πακέτο έκπληξη! Οπότε όταν ήρθε το μέηλ με όλα τα στοιχεία ξεκίνησα να σκέφτομαι τι θα φτιάξω. Πρέπει να άλλαξα γνώμη πάνω από 10 φορές (αυτό το λες και κυκλοθυμία, OCD και άλλα τέτοια χαριτωμένα.) αλλά όταν δεν μπορώ να αποφασίσω τα βάζω όλα και ο θεός βοηθός!

  Το πακέτο μου λοιπὀν πήγε στην mamasnpapas.gr . Στο μπλογκ της θα βρεις προτάσεις και ιδέες για μαμάδες αλλά και για όλη την οικογένεια καθώς και για κατασκευές,diy,crochet patterns! Της ἐφτιαξα λοιπόν ένα statement necklace που από ότι είχε δηλώσει είναι ο αγαπημένος της τύπος κοσμήματος.


κρεμαστό-με-φελτ-φιὀγκους


Το υπόλοιπο πακέτο είναι εδώ τυλιγμένο καλά καλά και αν θέλετε να δείτε το περιεχόμενό του μπορείτε να διαβάσετε την ανάρτησή της εδώ

Secret Santa 2016

Αντίστοιχα λοιπόν παρέλαβα κι εγώ το πακέτο μου από την δικἠ μου Secret Santa την Swanocean.

Secret Santa 2016


Μια φοβερή θήκη για τα ψαλίδια μου και μια θήκη για τις βελόνες στο αγαπημένο μου χρώμα καλοφτιαγμένες, προσεγμένες με λίγα λόγια τέλειες!


θήκη-για-ψαλίδια


θήκη-για-βελόνες


Στο μπλογκ της Swanocean θα βρείτε πολύ ωραίες ιδέες για χειροτεχνίες και ζαχαροπλαστική!

  Και του χρόνου λοιπόν να μαστε καλά και να φτιάχνουμε όμορφα πακέτα!






1 σχόλιο:

  1. Καλε τι φοβερη ιδέα το κολιέ με τα φιογκάκια;;; Ανεπανάληπτο! Χρυσοχερα μου!
    Όσο για τις δημιουργίες της Μαιρης, λατρεμένες!!! Και μου άρεσε πολύ και τα χρώματα που διάλεξε!

    Χιλια ευχαριστω κουκλα για όλα! Να έχεις εύχομαι ένα καταπληκτικό 2017, γεμάτο υγεία και αγάπη, ιδέες και δημιουργίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή