Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Ασαμπλάζ: Φαντασία vs πραγματικότητα.

   Έφτασε η 8η και τελευταία αποστολή του Καλοκαιρινού μαραθώνιου δημιουργικότητας, από την In my closet και το Κουμπί Coffee & Crafts . Το θέμα αυτής της εβδομάδας, είναι ένα οπτικό ρεζουμέ του καλοκαιριού, ή αλλιώς ένα τρισδιάστατο κολάζ, ή αλλιώς assemblage (ασαμπλάζ).

   Επέλεξα να δημιουργήσω 2 κουτιά. Το πρώτο έχει να κάνει με την πραγματικότητα , την καθημερινότητα και με ότι αυτό συνεπάγεται. Το δεύτερο με τα πράγματα που μου αρέσουν, που φαντάζομαι, μέρη που θα ήθελα να είμαι , που πήγα . Είναι τα όνειρα που θα ήθελα να είναι στην πραγματικότητα. Οδηγίες κατασκευής εδώ δεν έχω να σας δώσω , ούτε υλικά καθώς είναι μια τύπου ενδοσκόπηση και ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει δικά του μικρά αντικείμενα , που συμβολίζουν κάτι ξεχωριστό .ασαμπλάζ   Κάποια από τα αντικείμενα που χρησιμοποίησα.


αντικείμενα


   Έκανα κάποια προετοιμασία βάφοντας τα δυο κουτιά. Εδώ βέβαια θα δείτε μόνο το ένα.


βάψιμο-κουτιού   Ακολουθεί η πρώτη σύνθεση.τρισδιάστατο-κολάζ
λεπτομέρειεςλεπτομέρειεςλεπτομέρειες
  Και η δεύτερη σύνθεση.τρισδιάστατο-κολάζλεπτομέρειεςλεπτομέρειες


λεπτομέρειες   Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα κορίτσια για τις αποστολές, τα όμορφα θέματα και την παρέα αυτές τις 8 εβδομάδες. Ευχαριστώ πολύ In my closet  , Mindspinfabrica , Iwanna be χαρά , Alley Craft , Rountes Fountes , Πρόβατο με Κασκόλ  , Serial Crafter Family , Κουμπί Coffee & Crafts .  Μέχρι τον επόμενο μαραθώνιο δημιουργικότητας, μείνετε συντονισμένοι. Α και καλό μήνα να έχουμε!
1 σχόλιο:

  1. Πολύ ενδιαφέρουσες συνθέσεις!
    Τελικά με αυτό το assemblage μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλα τα παράταιρα αντικείμενα που μαζεύουμε.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή